Dakschade en aanspraak maken op vergoeding

Een degelijk onderhoud van uw dak voorkomt problemen met uw verzekering als u hiervoor aanspraak wilt maken. Door de klimaatverandering gaan de weersomstandigheden steeds extremer worden, wat het risico op schade aan uw dak vergroot. Als er na een storm iets mis is met uw dak en u heeft het niet goed onderhouden, kan dit ertoe leiden dat uw verzekering schade niet vergoedt.

Op welke momenten kunt u uw verzekering aanspreken bij schade aan uw dak in Roosendaal?

Het is belangrijk om te controleren of uw verzekering schade aan uw dak door storm, brand of diefstal (van dakpannen) dekt. Lekt uw dak door hevige regenval? In de meeste gevallen kunt u hierop rekenen bij uw verzekering. Het is van essentieel belang om precies te begrijpen wat uw verzekeringsovereenkomst omvat en wanneer u kunt rekenen op vergoeding.

Indien uw dak schade heeft, is het verstandig om foto's te maken en deze, samen met een duidelijke omschrijving, naar uw verzekeraar te sturen. Helaas dekt de verzekering niet alle schade. In geval van slijtage of als u zelf onvoldoende voor uw dak heeft gezorgd, wordt de schade meestal niet vergoed. Het is verstandig om te weten hoeveel u zelf moet betalen in geval van schade (uw eigen risico).

Investeer in het onderhouden van uw dak

Schade door achterstallig onderhoud of normale slijtage is vaak uitgesloten in de polis van menig opstal - of woonverzekering. Wees vroeg genoeg met het onderhouden van uw dak om onaangename verrassingen te voorkomen. Wilt u uw dak in goede staat houden? Contacteer All-in Dakonderhoud B.V. via 085 106 1497 en vraag een offerte aan.

Snel een medewerker spreken?

Bel 085 106 1497

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Het belang van dakonderhoud in het lenteseizoen
> Maak uw dak gereed voor het winterseizoen
> Verbeter uw woning met een duurzaam dak
> Hoe u uw platte dak schoon en verstoppingsvrij kunt houden