Dakisolatie plaatsen in Roosendaal

Een goed geïsoleerd dak verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar kan ook tot een aanzienlijke besparing van stookkosten leiden. Isoleren is besparen! All-in Dakonderhoud is actief in de regio Roosendaal en maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van dakisolatie. Zo bent u altijd verzekerd van een warm huis en minimaal energieverlies. Wist u dat zo’n dertig procent van de warmte door het dak verloren gaat? Er is dus heel wat winst te behalen! Welke vorm van dakisolatie het meest geschikt is, hangt deels samen met de vorm. Platte daken vereisen een andere technieken dan schuine daken.

Dakisolatie voor ieder dak

Dakisolatie voor schuine daken

Verschillende vormen van dakisolatie kunnen worden toegepast. Het makkelijkst is om aan de binnen of buitenzijde van het dakbeschot isolatiemateriaal aan te brengen. Hiervoor worden hoogwaardige kunststoffen of glaswol gebruikt. Indien er ook een vliering aanwezig is kan de vloer van de zolder geïsoleerd worden. Hierdoor kunt u nog extra besparen. 

Dakisolatie voor platte daken

Een plat dak dient aan de buitenkant geïsoleerd te worden. Isolatie aan de binnenkant kan vochtproblemen veroorzaken en wordt daarom sterk afgeraden. Door condensvorming aan de binnenkant van het dak, dat mogelijk de dakconstructie binnendringt kan grote schade ontstaan. Denk hierbij aan het verrotten van draagbalken, wat zeer hoge kosten met zich meebrengt bij reparatie. 

Wilt u uw dak isoleren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. In Roosendaal en omgeving staan we voor u klaar!