Dakisolatie in Den Bosch

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. dakisolatie in Den Bosch direct laten plaatsen? Een dakdekker in Den Bosch van All-in Dakonderhoud B.V. staat u te woord. Hij bespreekt met u de verschillende mogelijkheden voor de isolatie van uw dak. Aarzel niet om te bellen. Dat kan altijd op telefoonnummer 085 - 106 14 97.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Den Bosch aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Omdat er minder CO2 nodig is wordt het klimaat daar ook niet door aangetast. Het is dus goed voor het milieu.
  • Bovendien gaat de waarde van u huis omhoog.

Dakisolatie: kosten

Wanneer u dakisolatie in Den Bosch laat plaatsen door een dakspecialist, dan zullen de kosten uitkomen op tussen de €1000 en €4500. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen door gebruik te maken van subsidie. Het gaat vaak om 30% van de kosten die u gemaakt heeft. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Den Bosch kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Dakisolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Den Bosch door All-in Dakonderhoud B.V. laten uitvoeren

Er is altijd een dakdekker beschikbaar om uw wensen met u te bespreken. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Schroom niet om ons te bellen op 085 - 106 14 97 of ons te mailen via ons contactformulier.