Daklekkage in Roosendaal

U doet ’s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Roosendaal moet snel opgelost worden. Voor All-in Dakonderhoud B.V. is geen dak lekkage te gek. Onze dakdekker kan altijd op korte termijn een afspraak inplannen om uw dak te beoordelen. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 - 106 14 97.

Daklekkage Roosendaal: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Soms drupt er water uit uw plafond. Vang dit water op, zodat u uw vloer beschermt. Vergoedt uw opstalverzekering eventuele schade, dan kunt u ook alvast foto’s maken van het lek. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Roosendaal

Door bij daklekkage Roosendaal met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Eerst moeten we het probleem met uw dak in kaart brengen. Door goed naar u te luisteren weten we precies wat onze volgende stap moet zijn. Voordat wij u meer kunnen vertellen over het herstel van uw dak maken wij een afspraak met u om uw dak te beoordelen.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. Nadat wij uw dak hebben gecontroleerd laten wij u uiteraard weten wat de bevindingen zijn en wat de dakreparatie zal inhouden. Een inschatting van de kosten kunnen wij u dan ook geven. Na overlegd te hebben met u en uw akkoord te hebben ontvangen beginnen we direct met de daklekkage repareren. Ook tijdens onze werkzaamheden overleggen wij altijd met u over wat we doen.

Oorzaken lekkage dak

Heeft u de oorzaak van de daklekkage nog niet gevonden? Onze dakdekker kan op basis van uw verhaal vaak al conclusies trekken. Vaak is er sprake van schade aan uw dak. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Onderhoud aan uw dak is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt het effect van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage Roosendaal niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 085 - 106 14 97.

Lekkage schuin dak

Kapotte, losse of afgewaaide dakpannen zijn vaak de oorzaak van een lekkage schuin dak. Soms kan een daklekkage direct worden hersteld. Wij nemen alle het benodigde materiaal direct met ons mee. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Roosendaal

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van All-in Dakonderhoud B.V. voor u klaar om u van dienst te zijn. Uw daklekkage in Roosendaal is bij ons in goede handen. Voordat wij aan het werk gaan maken wij heldere afspraken met u. Bel gerust op 085 - 106 14 97. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.