Dakreparatie in Roosendaal

Door te kiezen voor kwalitatieve dakbedekking zorgt u ervoor dat uw dak zo lang mogelijk meegaat. Toch kan het gebeuren dat er een beschadiging ontstaat, bijvoorbeeld door een storm of brand. Gelukkig staan de dakdekkers van All-in Dakonderhoud altijd voor u klaar om dakreparatie uit te voeren. Onze experts zien in één oogopslag waar het probleem zich bevindt en komen met een passende oplossing. In Roosendaal en omgeving kunt u op ons rekenen.

Reparatie hellend dak

Zijn er dakpannen kapot gegaan? Of moet er nokvorst reparatie worden uitgevoerd? Dat komt vaak voor bij hellende daken. Onze ervaren dakdekkers voeren dagelijks dakreparaties op hellende daken uit en komen graag bij u langs om de mankementen vakkundig te herstellen. Wij plaatsen daar waar nodig nieuwe dakpannen en zetten uw nokvorsten weer vast met een speciale dakmortel.

Reparatie plat dak

Is er schade ontstaan op uw platte dak, met lekkage als gevolg? Geen paniek! Ook als uw platte dak gerepareerd moet worden doet u een beroep op de diensten van onze dakdekkers. Wij sporen het lek voor u op en brengen nieuwe dakbedekking aan. De laatste en ook direct de belangrijkste stap van de reparatie van een plat dak is het dichtbranden van de naden die ontstaan als de dakbedekking wordt aangelegd. Hiermee wordt de kans op lekkages in de toekomst namelijk vele malen kleiner. We verzorgen het in de regio Roosendaal met plezier voor u!