Dakrenovatie Roosendaal

Wilt u uw dak laten inspecteren, nieuwe dakbedekking plaatsen of uw dak renoveren? In Roosendaal kunt u bij All-in Dakonderhoud B.V. terecht voor iedere dakrenovatieklus. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 085 - 106 14 97.

Functie dakrenovatie Roosendaal

Een dak bepaalt niet alleen hoe uw woning eruit ziet, maar heeft ook veel invloed op de waarde van uw woning en uw energieverbruik. Met onze Nederlandse weersomstandigheden moet een dak veel doorstaan. Wind, regen, sneeuw en vorst kunnen allemaal leiden tot slijtage aan uw dak. Dit kan niet alleen resulteren in kleine beschadigingen, zoals scheurtjes of blaasvorming, maar ook tot lekkage of doorzakking van de dakconstructie

Bij dakrenovatie wordt er iets aan het dak vernieuwd. Bij dakreparatie hoeft dit niet het geval te zijn. Met dakrenovatie wordt het dak bijvoorbeeld beter geïsoleerd of waterafstotend gemaakt. Soms is het niet nodig om voor renovatie te gaan en volstaat een reparatie. Maar dakrenovatie is een goede keuze als uw dak vaak dezelfde problemen veroorzaakt of als deze al een tijdje meegaat.

Dakinspectie Roosendaal

Een kleine beschadiging kan op lange termijn leiden tot een grote beschadiging, wat veel onkosten met zich mee kan brengen. Door uw dak op tijd te laten renoveren, kunt u dit soort situaties en onkosten voorkomen. Daarom kunt u beter niet te lang wachten als u dit soort kleine beschadigingen opmerkt. Schakel zo snel mogelijk professionele hulp in.

Bent u onzeker over de staat van uw dak? All-in Dakonderhoud B.V. kan u helpen door een professionele dakinspectie uit te voeren. Het is raadzaam om dit minstens eens in de twee jaar te laten doen. Tijdens een dakinspectie wordt het dak uitgebreid onderzocht op beschadigingen in de dakbedekking of dakconstructie.

Kosten dakrenovatie Roosendaal

De kosten van dakrenovatie hangen af van de grootte van het dak, het soort beschadigingen en het type dakbedekking. Zo kost het renoveren van een schuin dak meer tijd dan een plat dak, en zijn dakpannen veel duurder in de aanschaf dan bitumen. U bent gemiddeld zo’n 1500 euro kwijt aan dakrenovatie van een plat dak. Voor het renoveren van een schuin dak loopt dat al snel op tot de 5000 euro gemiddeld.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten als u eraan denkt uw dak te laten renoveren. Zo kan het handig zijn om dakrenovatie te combineren met andere dakwerkzaamheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van Dakisolatie of het laten reinigen van uw dak.

Daarnaast is het verstandig u te laten verzekeren van goede luchtdichtheid van uw dak, om warmteverlies door ongewenste luchtstromen te voorkomen. Is het mogelijk dat er asbest in uw dak zit? Dit is ook zeker iets om rekening mee te houden. Als dit het geval is kunt u het beste de complete dakbedekking laten vervangen. Tot slot kan het handig zijn om, behalve een dakdekker, ook een architect op het project te zetten. Dit geldt vooral voor hevigere ingrepen.

Contact met All-in Dakonderhoud B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij All-in Dakonderhoud B.V. bieden we snelle service, scherpe prijzen en professionele resultaten. Onze dakdekkers overleggen graag met u over de oplossing voor uw dak. We kunnen dan eventueel gelijk meedenken over het combineren van de dakrenovatie met andere werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een dakdekker die u kan helpen met het inspecteren of renoveren van uw dak? In Roosendaal helpen de dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. u graag bij iedere klus. Schakel zo snel mogelijk een vakman in door te bellen naar 085 - 106 14 97 of het contactformulier in te vullen.